Formulär för projektbeskrivning

För att hjälpa oss i avvägningen om er idé kan skapa en god grundval för framtida samarbete med Signatur – Insamlingsstiftelse för musikfrämjande, ber vi er att här göra en kortfattad beskrivning av ert projekt. När detta formulär är inskickat kommer vi att gå igenom det för bedömning tillsammans med alla andra nya projektidéer som inkommit under perioden. Detta sker i mitten av september (sista datum för ansökan publiceras löpande på vår hemsida). Visar det sig att vi är intresserade av att höra mer och att det kan finnas möjlighet till finansiering av projektet, kommer vi att be er fylla i ett fullständigt ansökningsformulär som vi skickar till er via e-mail till den adress som angivits nedan. Vi försöker återkoppla inom två månader från sista datum för inlämning av projektidén.

Ditt formulär sparas

Behöver du ta en paus i arbetet med att fylla i formuläret så går det bra. Det du har fyllt i sparas, även om du stänger av datorn. Det viktiga är att du måste öppna denna sida med samma dator och med samma webbläsare när du återvänder till formuläret.

När du är klar och trycker på Skicka så får du en bekräftelse till den mailadress du har angett, samt en PDF med innehållet i din ansökan till oss på Signatur.

Har du frågor?

Kontakta oss gärna här.

Integritetspolicy

Om du väljer att ansöka om bidrag från oss samtycker du till att låta oss spara de uppgifter du skickar. Se vår integritetspolicy som informerar dig om hur vi hanterar dina personuppgifter och berättar om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig.