Det magiska huset

Det magiska huset är en är en digital produktion av Unga på Operan för Operans plattform Operan Play. I programmen får elever och pedagoger följa med bakom kulisserna och upptäcka Kungliga Operan i Stockholms olika konstformer och arbetsfält. Programledaren Sara Lewerth möter vänner runt om i huset som på ett fritt och lekfullt sätt bjuder in till en djupdykning i deras expertområde.

Mycket att upptäcka på Kungliga Operan

Vad händer bakom ridån? Och hur bär man sig egentligen åt för att lära sig om allt spännande som finns här?

Med massor att upptäcka för både barn och vuxna följer vi med upptäckaren Sara och lär oss allt om Operahuset, på ett roligt och kreativt sätt. Här är alla välkomna in bakom ridån och upptäck Det magiska huset tillsammans!

Med stöd från Stiftelsen Signatur får Sveriges alla barn möjlighet att upptäcka Det magiska huset – Operahuset i Stockholm.

 

Länkar till hemsida och sociala medier med mer om Det Magiska Huset:

https://www.operanplay.se/performances/unga-pa-operan/

www.operan.se

https://www.facebook.com/KungligaOperan

https://www.instagram.com/kungligaoperan/

Se gärna en filmteaser från Det Magiska Huset

BARN BJUDS IN TILL KULTURSKATTEN

”Med Stiftelsen Signaturs stöd får Unga på Operan möjlighet att bjuda in Sveriges alla barn till Det magiska huset, för att ta del av den kulturskatt och det kulturarv som Operahuset är och som alla barn har rätt till. Via serien sänker vi trösklar och inspirerar barn och unga vidare till att fortsätta upptäcka och fördjupa sig i musiken, dansens och konstens värld”

Anna Karinsdotter, Konstnärlig chef Unga på Operan